Vår personal

Katarina

Rektor

Utbildad förskollärare och sagopedagog som brinner för sagor och berättande. Som rektor på förskolan älskar hon ordning och reda och att driva förskolans utveckling framåt ligger henne varmt om hjärtat. Hon bor i Hamburgsund tillsammans med sin man och två barn. Född och uppväxt i Fjällbacka och älskar närheten till havet. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner. När tiden finns snörar hon gärna på sig löparskorna och njuter i naturen.

Fia

Barnskötare

Barnskötaren från Bullar´n som många känner till. Bor tillsammans med sin man och sin son på Östad, och har även två utflugna barn. På fritiden umgås Fia gärna med sin familj och sina vänner, och är du i Bullar´n och promenerar är det inte omöjligt att ni stöter på Fia som gärna tar promenader på sin lediga tid. I föreningslivet är det heller inte omöjligt att ni stöter på Fia, där är hon både driven och engagerad.

Kicki

Barnskötare

Kicki dagmamma känner nog de allra flesta till om man bor i Bullaren, hon är vårt nya tillskott på Bullret. Fartfylld tjej som gärna tar barnen på utflykter i skog och mark och låter barnen vara delaktiga i ett upplevelsebaserat lärande. På fritiden ägnar sig Kicki åt familjen, mat och bakning men också hästar och promenader i skogen är en del av Kickis fritid.